play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Blog
  • keyboard_arrow_right 100% Sigur

Blog

100% Sigur

PTA Podcast November 16, 2020 8


Background
share close

Folosim de multe ori expresia ”Sunt 100% sigur ca… Sunt 100% sigur ca angajatul acesta nu este ce avem nevoie, ca planul acesta va functiona sau nu va functiona, ca daca facem promovarea asa sigur crestem vanzarile si lista poate continua la nesfarsit. Dar oare chiar sa sa fie? De cate ori nu ne-am inselat cu expresia aceasta? Am fost condusi de preconceptii, de idei gresite, de zvonuri care ne-au aratat ca eram departe de adevar, ce sa mai vorbim de 100% siguri.


Cand ”esti” 100% sigur de cele mai multe ori ego-ul te conduce, nu mai ai mintea deschisa spre alte variante. E important sa intelegi ca nu ai cum sa fii 100% sigur si chiar poti sa si gresesti. Cand renunti la ”sunt 100% sigur” iti pastrezi vie curiozitatea, disponibilitatea la schimbare, te face uman, te face accesibil. 


In schimb da 100% in ceea ce faci! Fie ca este un proiect, ca este o relatie in care esti implicat, ca esti parinte etc. Ofera 100%!  In orice faci sa poti spune despre tine: am dat 100% sau cum adesea spun jucatorii de poker sunt ”All IN”. 

Aceste sunt lucruri care Poate Te Ajuta! 

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *