play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightTermeni si conditii

Termeni si conditii


Background
share close

Prin utilizarea si vizitarea site-ului ptapodcast.ro („Site”) autorii si utilizatorii sunt de acord cu termenele si conditiile aplicabile. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu utilizati si sa nu vizitati Site-ul.

Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica in orice moment termenele si conditiile aplicabile, fara a fi necesara notificarea prealabila a autorilor si / sau utilizatorilor. Dupa publicarea pe Site a termenelor si conditiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, va sugeram sa revedeti periodic prezenta sectiune.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru continutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul ptapodcast.ro si pentru consecintele postarilor lor, inclusiv pentru respectarea cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal. Administratorii Site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru continutul si comentariile postate de utilizatori.

Publicarea comentariilor implica garantia din partea comentatorilor ca sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra continutului, precum si / sau ca au obtinut consimtamantul necesar postarii acestora pe Site de la titularii drepturilor. In plus, prin ridicarea continutului si publicarea comentariilor pe Site fiecare dintre utilizatorii Site-ului intelege si accepta ca este singurul responsabil si va despagubi Site-ul, administratorii acestuia sau tertii pentru orice prejudiciu ce decurge din actiunile sale.

Administratorii Site-ului vor inlatura orice continut sau comentariu cu privire la care au fost notificati ca incalca drepturilor de proprietate intelectuala ale tertilor. Administratorii Site-ului isi rezerva dreptul de a inlatura orice continut sau comentariu fara o notificare prealabila a autorului.

Autorii si utilizatorii acorda Site-ului si administratorilor acestuia dreptul de a publica si utiliza in orice mod continutul ridicat si comentariile postate, inclusiv, dar fara a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii si utilizatorii inteleg si accepta faptul ca administratorii Site-ului au dreptul de a pastra pe servere proprii o copie a clipurilor chiar dupa ce acestea au fost indepartate sau sterse de catre autori.